Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αλλοδαποί έστειλαν στο νοσοκομείο οδηγό λεωφορείου... λόγω εισιτηρίου


Τρεις αλλοδαποί, πιθανότατα Αλβανοί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου, όταν τους ζητήθηκε να κόψουν εισιτήριο....

Θύμα επίθεσης από τρεις αλλοδαπούς, κατά πάσα πιθανότητα Αλβανικής καταγωγής, έπεσε νωρίτερα ο οδηγός της γραμμής 72 (Θεσσαλονίκη - Μηχανιώνα) του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες, που είναι γνωστοί για παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν, επιβιβάστηκαν στην Περαία και όταν τους ζητήθηκε από τον οδηγό να επικυρώσουν τα εισιτήριά τους του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ένα, ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο, ο οποίος κοιτούσε αποσβωλομένος το περιστατικό.
Οι τρεις αλλοδαποί κατέβηκαν τελικά από το λεωφορείο και ο οδηγός κατάφερε να το φτάσει μέχρι τον τερματικό σταθμό, από όπου ειδοποιήθηκε το 166 για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά και η αστυνομία, η οποία πηγαίνει στο σημείο.

«Είναι γνωστοί αυτοί οι τρεις. Τους ξέρει ο οδηγός γιατί και στο παρελθόν έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους», δηλώνει στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης. «Μιλάμε για ρατσισμό, όταν όλα σχεδόν τα περιστατικά παραβατικότητας γίνονται από αλλοδαπούς», συμπληρώνει.
                                                                                                                                   Πηγη: voria.gr