Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μέχρι αρχές Απρίλη οι 2 νέοι σταθμοί στο Περιστέρι, σχέδια και για 4ο σταθμό





Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Παναγιώτης Λύκος με θέμα τη λειτουργία των νέων σταθμών ΜΕΤΡΟ στην πόλη.




Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των σταθμών έχει προγραμματιστεί για τέλη Μαρτίου, με μια μικρή περίπτωση λειτουργίας μέχρι 10 Απριλίου (Σε περίπτωση προβλήματος).

Ο κ. Λύκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αναμόρφωση της πόλης ήταν προσχεδιασμένη από τη Διοίκηση Παχατουρίδη δείχνοντας ότι πριν κυβερνήσει υπήρχε πλάνο για την πόλη αφού 30 μέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων, πάρθηκε η απόφαση για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Πέρα από αυτό έγινε και αναφορά του Αντιδημάρχου για τα θετικά των τριών σταθμών στην πόλη (Περιστερι, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος) λέγοντας ότι θα ανέβει η εμπορική αξία των καταστημάτων και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η μετακίνηση των πολιτών θα γίνει πιο εύκολη μιας και θα εξυπηρετούνται από τους σταθμούς περίπου 75000 άτομα καθημερινά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για ενδεχόμενη επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Περιστέρι ο κ. Λύκος έκανε γνωστό ότι υπάρχει σχεδιασμός και για ένα τέταρτο σταθμό στην πόλη, στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου!

Πηγή: Peristerinews.gr