Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Aυτή είναι η dream team του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών


Έπειτα από… διαβουλεύσεις και αξιολογήσεις , το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε στην τοποθέτηση προϊσταμένων διευθύνσεων.

«Με την έναρξη ισχύος του νέου οργανισμού του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, αναδιαρθρώνεται πλήρως το υπουργείο και οι ασκούμενες αρμοδιότητες με το υφιστάμενο οργανωτικό σχήμα επαναπροσδιορίζονται και ανακατανέμονται, σε ένα συνεκτικότερο σχήμα, με μείωση των οργανικών μονάδων και θέσεων ευθύνης επιπέδου διεύθυνσης αντίστοιχα», αναφέρει, στην σχετική απόφαση, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οι… εκλεκτοί του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έλαβαν τα ακόλουθα χαρτοφυλάκια:



-Γενική Διεύθυνση Μεταφορών

1. Στη Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών: τον Πατσιαβό Γεώργιο του Αντωνίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.

2. Στη Διεύθυνση Συνδυασμένων Μεταφορών: τον Παπατριανταφύλλου Τριαντάφυλλο του Χρήστου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.

3. Στη Διεύθυνση Στρατηγικής Μεταφορών: τον Προβατά Μιλτιάδη του Ανδρέα υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού.

-Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

1. Στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών: την Τσαμασίρου Ασπασία του Ευστρατίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού.

2. Στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης: την Σκότη Βασιλεία του Νικολάου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού.

3. Στη Διεύθυνση Προμηθειών, Υποδομών και Διαχείρισης Υλικού : τον Τασιολάμπρο Γεώργιο του Κωνσταντίνου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού.
- Γενική Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
1. Στη Διεύθυνση Ψηφιακής Στρατηγικής, Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων : τον Πανταζή Ηλία του Νικολάου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού.
2. Στη Διεύθυνση Ραδιοφάσματος και Δορυφορικών Επικοινωνιών: τον Καλαφατίδη Σταύρο του Δημητρίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.
3. Στη Διεύθυνση Ευρυζωνικότητας, Δικτυακών Υποδομών και Έργων ΤΠΕ: τον Τούντα Βασιλειο του Κωνσταντίνου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.
4.Στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου: την Φασίτσα Ελένη του Δημητρίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού−Οικονομικού.
-Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών
1. Στη Διεύθυνση Οδικών Υποδομών: τον Τασιόπουλο Δημήτριο του Αθανασίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Πολιτικών- Μηχανικών).
2. Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Οδικών Υποδομών: την Κόντου Μιλένα-Ελένη του Αλεξίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα: Πολιτικών- Μηχανικών).
3. Στη Διεύθυνση Λιμενικών Υποδομών: τον Τσουκαλά Θεόδωρο του Κωνσταντίνου υπάλληλο Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα: Πολιτικών- Μηχανικών).
4. Στη Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων: τον Βαλαβάνη Κωνσταντίνο του Ιωάννη υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Πολιτικών- Μηχανικών).
5. Στη Διεύθυνση Προγραμματισμού Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης: τον Μπακογιάννη Ιωάννη του Βασιλείου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Μεταλλειολόγων- Μηχανικών).
6. Στη Διεύθυνση Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης: τον Κόκλα Γεράσιμο του Κωνσταντίνου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Πολιτικών- Μηχανικών).
7. Στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών: τον Παπαγεωργίου Δημήτριο του Κωνσταντίνου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Πολιτικών- Μηχανικών).
8. Στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Κατασκευής Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος: τον Καρνέση Ιωάννη του Δημητρίου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα: Πολιτικών- Μηχανικών).
9. Στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Κατασκευής Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδος: τον Καρβούνη Ζήσιμο του Κωνσταντίνου υπάλληλο με Β΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (με πτυχίο/δίπλωμα : Πολιτικών- Μηχανικών).