Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Λειτουργία λεωφορειακής γραμμής 640 για την κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών



Από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 άρχισε η λειτουργία της τροποποιημένης διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 640, που καλύπτει τις συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής του Άνω Ψαλιδίου, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες του Αντιδημάρχου κ. Γ. Βλαντή...

Το Ειδικό Συνεργείο του Δήμου ολοκλήρωσε άμεσα τις τεχνικές εργασίες που ζητήθηκαν από τον Ο.Α.Σ.Α, σε τμήματα της διαδρομής που θα ακολουθεί η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή, με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεωφορείου, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγιά του.

Με τον τρόπο αυτό λύνεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη ενοποίηση των λεωφορειακών γραμμών 641 και 642 που άφηνε ακάλυπτη μια μεγάλη περιοχή του Δήμου μας χωρίς πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Διαδρομή λεωφορειακής γραμμής 640

Από Πλ. 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Πρασίνου Λόφου, δεξιά Πολυτεχνείου, αριστερά Αγγέλων, δεξιά Ηλέκτρας Αποστόλου, αριστερά Αυγής, αριστερά Αγίας Λαύρας, δεξιά Πρασίνου Λόφου, αριστερά Πλαπούτα, αριστερά Πευκών, δεξιά Κρήτης, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Δρυάδων, αριστερά Αγίου Νεκταρίου, αριστερά Ιφιγενείας, Μελίνας Μερκούρη, Πλ. 28ης Οκτωβρίου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Επειδή η ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ δεν έχει ενημερωθεί ακόμη μπορείτε να βρείτε το δρομολόγιο με τις στάσεις στην σελίδα του δήμου www.e-irakleio.gr