Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Διαψεύδουν τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας τα περί εισιτηρίων σε δραχμές



Έντονη είναι η αντίδραση των υπευθύνων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έκδοση εισιτηρίων σε δραχμές.





Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Θοδωρής Ντελόπουλος «πρόκειται για προβοκάτσια και πολύ μεγάλο ψέμα. Από το 2003 έχει καταργηθεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με άλλα τέσσερα ΚΤΕΛ».

Προσθέτει δε ότι «δεν ισχύουν αυτά που γράφονται κι εμφανίζονται ως ντοκουμέντα και δεν τους τιμούν».

Ο κ. Ντελόπουλος ότι τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι όλα ηλεκτρονικά και μηχανογραφημένα και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους μπλοκ εισιτηρίων ενώ τόνισε πως, «εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση να πάει καλά στην διαπραγμάτευση για να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν τη χώρα. Κατά τα άλλα, εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται».



ΠΗΓΗΓια προβοκάτσια κάνει λόγο το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, απαντώντας σε δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων, που αναφέρουν ότι έχει εκτυπώσει και εκδίδει εισιτήρια σε δραχμές ενώ παράλληλα εμφανίζουν και φωτογραφία εισιτηρίου Αθηνών - Βυτίνας με επιστροφή.