Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η εταιρία που κατασκευάζει τα μηχανήματα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις συγκοινωνίες της Αθήνας (vid) !!!


Απ΄ όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το ηλεκτρονικό εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας η ανάδοχος εταιρία είναι η «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ- LG CNS CO LTD». Στο πλαίσιο του έργου, θα αναλάβει τη συγχρηματοδότηση (50% ιδιωτικά κεφάλαια, 50% πόροι ΕΣΠΑ), μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και τεχνική διαχείριση του έργου για 12 έτη.





Αν και δεν αναγράφεται η κατασκευάστρια εταιρία πάνω στις συσκευές, ψάξαμε και την βρήκαμε !

Πρόκειται για την ASIS Elektronik την Τουρκική εταιρία με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Η ASIS Elektronik ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται με Συστήματα Εντοπισμού Οχημάτων, Smart Card, Smart εισιτηρίων, Smart City, Smart Token, Συστήματα Ελέγχου Προσωπικού, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, καταμετρητές και ούτω καθεξής ...

Έχει αναπτύξει πολλά ειδικά έργα που σχετίζονται με τον τομέα της αυτοματοποίησης και συνεχίζει να βελτιώνεται. Όλα τα συστήματα λειτουργούν με δικούς της πόρους και εξοπλισμό παραγωγής.

Ένα παρόμοιο μηχάνημα επικύρωσης εισιτηρίων με αυτά που τοποθετούνται στα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ είναι το παρακάτω ...
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Validator είναι ένα αυτόματο επικύρωσης συλλογής κομίστρου στις δημόσιες μεταφορές. Contactless έξυπνη κάρτα, προσφέρει επίσης ένα συνδυασμό της τεχνολογίας θερμικό εκτυπωτή, καθώς επίσης και έναν αναγνώστη μαγνητικών καρτών.

TVM-2012 Smart μηχάνημα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων



Ειδικά μηχανήματα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων TVM-2012, όπου μπορείς να πληρώσεις είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα . Επίσης παρόμοια με αυτά που θα τοποθετηθούν σε σταθμούς μετρό κ.α

Δείτε περισσότερα εδώ ... αν και στα Τούρκικα ίσως να βγάλετε άκρη !!!

Δείτε σχετικό video  της ASIS Elektronik για την λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου