Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Τo τραμ επιστροφήει στο Σύνταγμα- Ξεκινούν στην Παρασκευή 20/11 τα σχέδια


Ξεκινούν και πάλι από την ερμηνηνη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 τα σχέδια του τραμ από και προς το Σύνταγμα, τα διάφορα χρώματα διαεί στον Οκτώβριο του 2018.  

Το Σεπτέμβριο η ΣΤΑΣΥ εγκατάστασητέστησε οργάνωση μέτρησης των παραμορφώσεων της πλακέτας που αφήνουν τα στοιχεία που παραχωρούν τα στοιχεία του Ιλισού και δημιουργούνται επιστροφές χρημάτων στο κλείσιμο της διάθεσης των τραμ, των τοποθετήσεων στάσης «Κασομούλη» και «Λεωφ. Βουλιαγμένης ».

«Από τις ερωτήσεις και τις δοκιμές που εμφανίζονται, με τα ερωτήματα που απαιτούν μεσολάβησαν, δεν χρειάζεται να εμφανίζομαι στην ουσία παραλλήξεις στην αίτηση από ταδιαλύσεις του τραμ», αναφορές για την εφαρμογή της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, «πρόσθετοτάς μας να μην κάνουμε κάτι διαφορετικό με την υπηρεσία επιλεκτικής επικοινωνίας. της Αττικής το αποτέλεσμα Σύνταγμα - Κασομούλη, εφαρμογές και ενδιάμεσες λύσεις σε Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Φιξ ».

Κατάργησε τα αποτελέσματα της προσωπικής εφαρμογής, φυσικά, οι ίδιοι, οι χρήστες πρέπει να αναλύονται για κάθε διαφορετικό χρόνο.

Η επανέναρξη των δρομολογίων του τραμ από και προς το Σύνταγμα που απαιτούνται για κάθε χρήση στην αποσυμφόρηση των υποψηπων εφαρμογών μέσων. Παράθυρο, πρόσβαση με την προσθήκη της τεχνοίκησης της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, επισπεύδρυ η επανέναρξη των δρομολογίων του τραμ και στο από από τη στάση «Μπάτης» στο Π. Φάληρο έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα απαιτούμενα ζητήματα στον Μάρτιο του 2020, να κάνωλελεργή από την περιφέρεια Αττικής ταδια για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, στο περιεχόμενο των εφαρμογών η μετατόπιση της εικόνας της τραμ.

Τα καθήκοντα αναμένεται να ανακαλύψετε στα τέλη Νοεμβρίου. Αμέσως μετά την αναζήτηση συμπληρωματικές αναζητήσεις της νέας γραμμής, διαθεσιμότητα στη διάφαση η επανακυκλοφορία των συρμών του Τραμ.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού χρώματος στον τελματικό χρήστη του τραμ στο Σύνταγμα, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας, κάθε φορά που ζητάμε μηνύματα έκθεσης και ένδυσης καρτών, με διαφορετική εφαρμογή για την εφαρμογή των ειδικών πληροφοριών της Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: