Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ολιγόωρη κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΣΑ, από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών του ΚΚΕ



Φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών του ΚΚΕ, κατέλαβαν το γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις χθεσινές δηλώσεις του, με τις οποίες ζητούσε όποιος συλλαμβάνεται χωρίς εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς να συλλαμβάνεται!

Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε να μετατραπεί από πταίσμα σε πλημμέλημα η είσοδος στα Μέσα Μεταφοράς χωρίς εισιτήριο γεγονός που σημαίνει ότι ο επιβάτης θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται στο αυτόφωρο. Ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, λίγη ώρα αργότερα "άδειασε" τον κ. Δημητριάδη από το βήμα της Βουλής και ζήτησε επί της ουσίας την παραίτησή του.

Ο κ. Δημητριάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, δήλωσε ότι αυτό που είπε στη Βουλή δεν ήταν απόφαση αλλά πρόταση υπηρεσιακών παραγόντων. Είπε ακόμα ότι είναι δικαίωμα του υπουργού να του ζητήσει να παραιτηθεί.

Οι φοιτητές μπήκαν στα γραφεία του οργανισμού και απαίτησαν από τον κ. Δημητριάδη να πάρει πίσω τις δηλώσεις που έκανε αλλά και να σβηστούν πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε αναξιοπαθούντες από τον οργανισμό.


Ο κ. Δημητριάδης τους είπε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και στην συνέχεια σβήστηκαν κάποια από τα πρόστιμα.


ΠΗΓΗ