Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αλ. Τσίπρας για ΟΑΣΘ: Ζητώ από τους πολίτες να δώσουν μια παράταση χρόνου στην προσπάθειαΓια την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με αφορμή τη ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον ΟΑΣΘ αμαρτωλή ιστορία με τη σφραγίδα των κομμάτων που κυβερνήσαν τον τόπο και τη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα τόνισε πως γίνεται μια προσπάθεια εξορθολογισμού στον Οργανισμό, με στόχο να διασφαλιστεί το τέλος της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Θεσσαλονίκης και πρέπει το επόμενο διάστημα να αυξηθεί ο αριθμός των λεωφορείων.

«Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν περισσότερα λεωφορεία, σε σχέση με την κατάσταση πριν παραλάβουμε τον ΟΑΣΘ. Το επόμενο διάστημα πρέπει να παραγγελθούν νέα λεωφορεία. Ίσως να βρεθεί μια λύση με την ΕΛΒΟ», ανέφερε.

«Κάθε προσπάθεια εξυγίανσης βρίσκει εμπόδια. Τα βρήκαν μπροστά τους όσοι προσπάθησαν να εξυγιάνουν τον ΟΑΣΘ. Ζητώ από τους πολίτες να δώσουν μια παράταση χρόνου στην προσπάθεια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.