Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων από τα περίπτερα



Από 200 περίπτερα ξεκίνησε η πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων Ath.ena Ticket. Μέσα σε κάθε φάκελο υπάρχει ένα Ath.ena Ticket φορτισμένο με πακέτο 10+1 εισιτηρίων στην τιμή των 13,5 ευρώ.


Για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου, διατίθενται μειωμένα Ath.ena Ticket με πακέτα 10+1 εισιτηρίων έναντι 6 ευρώ καθώς και φάκελοι 5 μειωμένων εισιτηρίων έναντι 3 ευρώ.

Εκτός από τους φακέλους εισιτηρίων, άγνωστος αριθμός περιπτέρων έχει προμηθευτεί POS για επαναφόρτιση εισιτηρίων. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ ο αριθμός των POS θα φτάσει τα 600 σε πρώτη φάση. Για να περιοριστούν οι ουρές, ο ΟΑΣΑ προτείνει να γίνεται φόρτιση με πακέτα εισιτηρίων.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που ο ΟΑΣΑ χρησιμοποιεί επίσημα τη φράση “πακέτο 10+1 εισιτηρίων” κάτι που ξεκίνησε αυτή η σελίδα και έχουμε προτείνει να υιοθετηθεί από τον ΟΑΣΑ (μέχρι σήμερα από ΟΑΣΑ ονομάζονται “10+1 διαδρομές”). Ας ελπίσουμε πως η ονομασία αυτή θα χρησιμοποιείται σύντομα και από τα αυτόματα μηχανήματα.

Ας ελπίσουμε επίσης πως ο ΟΑΣΑ θα ανακοινώσει όλα τα σημεία πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων και πως τα αυτόματα μηχανήματα θα αυξηθούν στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: