Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η ιστορία του βαγονιού των Προσκόπων Περισσού.


Οι Πρόσκοποι Περισσού, στο πλαίσιο της βελτίωσης των χώρων συγκέντρωσης τω μελών του, σεβόμενοι παράλληλα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας αλλά και την τοπική κοινωνία, υλοποιούν από το 2010, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα διαμόρφωσης τόσο του περιβάλλοντος χώρου που βρίσκεται παραπλεύρως του Βαγονιού, όσο και του εσωτερικού του, με τίτλο:
"Φροντίζω το Βαγόνι μου".

Απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Συστήματος αλλά και φίλους και σαν σκοπό έχει την ευαισθητοποίησή τους στη γενικότερη φροντίδα του και τη προστασία του Βαγονιού από πράξεις βανδαλισμού.

Ήδη το μεγαλύτερο μέρος της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου έχει ολοκληρωθεί την διετία 2010-2012, ενώ το 2013 με την χορηγία της εταιρίας ΚΡΙ ΚΡΙ αλλά και μέσω του προγράμματος "Groopio" πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο εσωτερικό του, όπως η ανακατασκευή της τουαλέτας και μέρος της οροφής.
Για τις ανάγκες κάλυψης των εξόδων συντήρησης οι Πρόσκοποι Περισσού, συγκεντρώνουν τις χορηγίες μέσω paypal στο site τους: www4perissou.gr. Με το video: «Το Βαγόνι των Προσκόπων Περισσού», οι Πρόσκοποι Περισσού στοχεύουν να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους πολίτες μπορούν για να ολοκληρωθεί η συντήρηση του Βαγονιού!