Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ενημέρωση για Ειδομένη και Προαστιακό




Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην γραμμή Ειδομένης. Χρόνος αποκατάστασης σύμφωνα με πληροφορίες του μπλοκ Μηχανοδηγοί Τραινοσε, 20 με 25 μέρες. Μέχρι τότε η κυκλοφορία των εμπορικών όπως σας είχαμε ενημερώσει γίνεται μέσω Στρυμμώνα, Κούλατα, Βουλγαρία ,Σερβία με δύο εμπορικέςαμαξοστοιχίες την ημέρα, και κάποιες μέρες (με δυσκολία) και τρίτη.

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στη γραμμή του Προαστιακού, Αεροδρόμιο - Κιάτο και ανταπόκριση για Αθήνα - Πειραιά μέσω σταθμού Λιοσίων.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει δρομολογήσει στη γραμμή αυτή τριπλό συρμό Railbus που καλύπτει την διαδρομή Μεταμόρφωση -Ασπρόπυργο χωρίς όμως να αποφεύγονται καθυστερήσεις, που ξεπερνάνε τα 15 λεπτά.

Εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το γραφειοκρατικό πρόβλημα του ποιός, πόσο και πότε (;), και λόγω του οτι ήδη ξεκινάει η μετακίνηση επιβατών γα τις εορτές του Πάσχα, η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού θα μεγαλώνει.

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ απο τους αρμοδίους. Το πρόβλημα εξάλλου έχει παρουσιαστεί στην καρδιά της σιδ/κής Υποδομής, ούτε 10 χλμ απο την Αθήνα