Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Best Of 2014: Παρακολουθήστε ένα 4,000hp ατμομηχανή οικοδομείται από το χέρι το 1928 - απολύτως καταπληκτικό βίντεο


Best Of 2014: Παρακολουθήστε ένα 4,000hp ατμομηχανή οικοδομείται από το χέρι το 1928 - απολύτως καταπληκτικό βίντεο
Δεν διαφημιστική εκστρατεία, καμία BS, δεν είναι υπερβολή, αυτό το βίντεο είναι friggin 'φοβερό. Αυτό είναι σκηνές από το 1928 τροχούς ειδήσεις που δείχνει την κατασκευή ενός μαζική ατμομηχανή 3,600hp στον Καναδά. Μας έκανε να θέλουν να συνθλίψει τον υπολογιστή μας στο έδαφος για το απλό γεγονός ότι η μηχανογραφημένη αυτοματοποίηση και ο σχεδιασμός έχει σκοτώσει πολλά από τα σύνολα ικανότητας που χρησιμοποιούνται σε αυτό το βίντεο. Για να δείτε τους άνδρες Κατασκευή ξύλινων δολάρια για να καταλήξει με το πραγματικό σχήμα της μηχανής, οι τεράστιες πλάκες λέβητα που διαμορφώνεται, οι μαζικές μπιέλες (διωστήρες) που σφυρηλατήθηκε με μια πιέστε το μέγεθος ενός σπιτιού και τεσσάρων γενναίων παιδιά, λιωμένο σίδερο ον χύνεται σε καλούπια, ο κινητήρας είναι κυριολεκτικά χαμηλώνει πάνω από αξόνων του, κλπ, είναι πέρα ​​από κάθε περιγραφή. Είναι 15 λεπτά από ένα παράθυρο σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει πια και είναι συναρπαστικός.

Είμαστε φυσικά να εξιδανικεύσει το όλο θέμα. Αυτές οι θέσεις εργασίας ήταν πιθανώς ένα 11 σε μια κλίμακα από 0-10 απαίσιο. Από τη ζέστη και τη σκόνη, με την πανταχού παρούσα κίνδυνος του αιφνίδιου θανάτου από τεράστια κομμάτια μετάλλου αιωρούνται γύρω, δεν είμαστε σε θέση να τοποθετήσει τους εαυτούς μας σε αυτή την ατμομηχανή εργοστάσιο, αλλά βλασφημία, είναι σίγουρος ότι είναι καταπληκτικό για να παρακολουθήσουν αυτά τα υπότροφοι πηγαίνουν για την επιχείρησή τους .


Πρέπει να μαντέψει ότι ο κινητήρας αυτός έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τεράστια τρένα πάνω από την ορεινή περιοχή των Δυτικών καναδική. Με πάνω από 3,600hp στη βρύση και η ροπή που μετράται σε πλανητικό όγκους, αυτό ίσως να έκανε τη δουλειά με ευκολία για δεκαετίες στο τέλος.


Έχουμε τίποτα άλλο να πω σχετικά με αυτό το άλλο από το να παρακολουθούμε την καταδικασμένη ΒΙΝΤΕΟ!