Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορικές ρυθμίσεις λόγω έργων στον ανισόπεδο κόμβο Κ16


Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της ΠΑΘΕ, από σήμερα έως και την Κυριακή από τις 19.00 έως τις 6.00 της επομένης, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ Μακεδονία μέχρι το ύψος της συμβολής του με την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος Λαχαναγοράς). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο ρεύμα εξόδου του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ και οφείλονται στα έργα κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Κ16, στην περιοχή της Λαχαναγοράς (στη συμβολή της ΠΑΘΕ και εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης).


Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ Μακεδονία και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου και της προέκτασης της περιφερειακής οδού θα καταλήγουν στον κόμβο Λαχαναγοράς, με δυνατότητα κίνησης ευθεία προς την περιφερειακή οδό ή αριστερά στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ (ρεύμα πορείας προς Αθήνα).

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, ενώ ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία τους.