Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οριστική απόλυση για τους δύο ελεγκτές της Ο.ΣΥ που έκλεβαν τα πρόστιμα


elegte2s 1-8-2014Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ επέβαλε την ποινή της οριστικής απόλυσης στους δύο ελεγκτές, οι οποίοι...
 τον περασμένο μήνα συνελήφθησαν να βεβαιώνουν πρόστιμα από πλαστά μπλοκ και να εισπράττουν τα χρήματα αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη εις βάρος της εταιρείας
Η οριστική απόφαση λήφθηκε σε 40 ημέρες από την γνωστοποίηση στην εταιρεία της σύλληψης των δύο ελεγκτών, οι οποίοι από την πρώτη ημέρα (24-8-2014) είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους επιδόθηκαν οι προσκλήσεις σε απολογία.
Συγκεκριμένα, αφού τους δόθηκε η προβλεπόμενη από τον κανονισμό προθεσμία να απολογηθούν συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο στις 15 Ιουλίου, προεδρεύοντος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΣΥ κ. Γιάννη Οικονόμου.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκδίκασε τις υποθέσεις και επέβαλε την ποινή της οριστικής απόλυσης στους δύο εργαζόμενους.
Οι δύο ελεγκτές άσκησαν έφεση, ως είχαν δικαίωμα, κατά των πρωτόδικων αποφάσεων.
Οι εφέσεις τους  συζητήθηκαν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη και επέβαλε τελεσίδικα τις ποινές της απόλυσης για τις κατηγορίες της παραποίησης υπηρεσιακών εγγράφων (πλαστογραφία) και υπεξαίρεσης εισπράξεων της εταιρίας.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Ελέγχου αναμένεται να κοινοποιηθούν στους εργαζόμενους την Παρασκευή.