Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη: Οδηγός λεωφορείου κατέληξε στο αυτόφωρο για ένα σκύλο - Βίντεο!


Όταν ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ έφτανε στην Θεσσαλονίκη από την Αλεξανδρούπολη, σίγουρα δεν φανταζόταν το λόγο που βρίσκονταν αστυνομικοί στον τερματικό σταθμό...
Σε περιπέτειες βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ένας οδηγός του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο τμήμα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για έναν σκύλο!

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, όλα ξεκίνησαν όταν η Β.Μ., ενεργή εθελόντρια φιλοζωικού συλλόγου στα Τρίκαλα, ενημερώθηκε πως στο δρομολόγιο των 17.45 από το ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ένας σκύλος είχε τοποθετηθεί στον χώρο των αποσκευών και όχι στην καμπίνα, όπως ορίζει σχετικώς η νομοθεσία.


Αστυνομικοί περίμεναν τον οδηγό στην Θεσσαλονίκη Άμεσα ενημερώθηκε για το περιστατικό ο σταθμάρχης του ΚΤΕΛ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Αστυνομία για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η διαδικασία που προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Πράγμα που συνέβη, καθώς όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί αλλά και μέλη φιλοζωικών σωματείων βρίσκονταν εκεί, με τους πρώτους να οδηγούν στον τμήμα τον οδηγό με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο οδηγός μάλιστα ακολούθως οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, απ’ όπου και αφέθηκε ελεύθερος με την υπόθεση πλέον να οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Από πλευράς των υπευθύνων του ΚΤΕΛ έγινε γνωστό πως επρόκειτο για σκύλο άνω των 10 κιλών και ως εκ τούτου δεν μπορούσε αυτό να μεταφερθεί εντός της καμπίνας του λεωφορείου, καθώς ο νόμος είναι συγκεκριμένος και ορίζει ως ανώτατο όριο τα 10 κιλά.

Από : Newsit
Το βίντεο που τράβηξαν τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων όταν έφτασε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη