Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίξαμε! Και σας περιμένουμε ..... Πάρε κόσμε!!!!!!!!



Νέος "φωτογραφικός" πρόχειρος διαγωνισμός.Αποφάσισαν λέει, ότι πρέπει να αντικατασταθούν τα φωτιστικά σάλας σε 50 οχήματα και γι' αυτό προκήρυξαν πρόχειρο διαγωνισμό.Δείτε το σχετικό έγγραφο: Ξέχασαν όμως να πουν ότι ήδη έχει δοκιμαστεί σε ένα όχημα, από κάποια εταιρεία. Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η εταιρεία που τα δοκίμασε, θα μείνει "απ' έξω"; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Η απαξίωση της τεχνικής υπηρεσίας του πρώην ΗΛΠΑΠ συνεχίζεται, στην τιμή του διαγωνισμού αναφέρεται η αγορά και η εγκατάσταση των φωτιστικών.
Έπρεπε να γίνει διαγωνισμός; Άλλες φορές ήξεραν να πάρουν τα ανταλλακτικά και να τα τοποθετήσουν οι τεχνίτες μας. Όπως έφεραν την κάποια εταιρεία να κάνει την εγκατάσταση και τη δοκιμή, έτσι θα μπορούσαν να έχουν αγοράσει απλώς τα φωτιστικά και να τα τοποθετήσουν οι τεχνικοί μας.

Ο πρώην ΗΛΠΑΠ έχει  τόσους πτυχιούχους, δεν είναι άξιος, ένας από αυτούς να κάνει μια μελέτη, τότε γιατί τους έχουμε και τους πληρώνουμε αδρά; Μήπως είναι καιρός κάποιοι από αυτούς να δουν την πόρτα της εξόδου; Αρκετά δεν "έφαγαν";
Γιατί να έχω έναν πτυχιούχο, να παραγγέλνει και να μην βάλω έναν υπάλληλο, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την ίδια δουλειά θα κάνει και θα κοστίσει και λιγότερο!

Το κακό είναι ότι τα σωματεία κοιμούνται, ασχολούνται με τις εκλογές τους και πως θα μοιράσουν την πίτα, δε βλέπουν ότι σε λίγο καιρό, δεν θα υπάρχει πίτα για να μοιράσουν. Εκτός και αν είναι και αυτά στο "κόλπο"! Αυτό το τελευταίο, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, σε αυτές τις σκέψεις όμως μας οδηγούν με τη συμπεριφορά τους!

Τι λέτε εσείς κ. Καραγιαννόπουλε, για όλα αυτα